Geleneksel Çakşır Kökü Tozu
Geleneksel Çakşır Kökü Tozu

Geleneksel Çakşır Kökü Tozu

46 Değerlendirme
ORMAN MACUNU
₺ 1,453.00₺ 1,250.00
ORMAN MACUNU
Saf Çörek Otu Yağı
₺ 415.00₺ 365.00
Saf Çörek Otu Yağı
Saf Yerli Gül Yağı
₺ 1,488.00₺ 1,100.00
Saf Yerli Gül Yağı
*Kargolarınızda meydana gelebilecek olası hasar ve eksiklikleri "KARGO AÇILIM VİDEOSU" ile belirtmeniz zorunludur: Kargo açılım videosu, kargonuz elinize ilk ulaştığı anda paket hiçbir şekilde işlem görmemişken çekilmelidir. Paket açıldıktan sonraki halinin çekiminin yapılması hiçbir anlam ifade etmemektedir. Bu gereklilik günümüz e-ticaret dünyasında alıcı ve satıcıyı hukuki anlamda koruma amacıyla kullanılan bir uygulamadır. Şartlar sağlandığında hemen iade/telafi yapılacaktır. Aksi taktirde işletmemiz tarafların haklılığı fark etmeksizin herhangi bir telafi sorumluluğunda değildir. Alıcı taraf ticareti gerçekleştirirken Satış Sözleşmesi'nde bu durumu kabul ederek siparişini verir.
Ürün Açıklaması
ÇAKŞIR KÖKÜ TOZU (Ferula communis) 
Ferula communis bitkisinin köklerinden elde edilmiştir. Doğadan elde edilen çakşır kökü, özenle kurutulup toz haline getirilmiştir.
Katkı maddesi ve koruyucu içermez.

Saklama Koşulları:
Serin, kuru ve güneş ışığından uzak bir yerde muhafaza ediniz.

Uyarılar:
Bu ürün ilaç değildir ve herhangi bir hastalığı tedavi etme amacı taşımamaktadır.
Hamilelik, emzirme dönemi ve sağlık sorunu olan bireylerin kullanmadan önce bir uzmana danışmaları önerilir.

Kullanım:
  • Toz halinde balla karıştırılarak macun şeklinde tüketilir.

  • Yoğurt, pekmez veya sıcak süt ile karıştırılarak içilir.

  • Su veya bitki çayıyla karıştırılarak şurup formunda kullanılır.

  • Bitkisel kapsül formuna getirilerek takviye olarak alınır.

  • Diğer bitkisel tozlarla karıştırılarak kür şeklinde uygulanır.

  • Harici kullanım için lapa haline getirilip ilgili bölgeye sürülür.

  • Taşıyıcı yağlarla karıştırılarak doğal krem veya merhem formu hazırlanır.

  • Kaynatılarak suyu elde edilip iç veya dış kullanım için kullanılır.

  • Tentür ya da damla formuna dönüştürülerek sıvı olarak alınır.

  • Bitkisel buhar banyolarında sıcak suya eklenerek buharı solunur.

  • Karışım macunlarında içerik destekleyici olarak kullanılır.

  • Reçel, bal veya tahin gibi gıdalara eklenerek tüketilir.

  • Müşteri Değerlendirmeleri