Yabani Karaçalı Pulu (Paliurus spina-christi)
Anadolu'da geleneksel bitkisel ürün olarak bilinir.
Geleneksel olarak sindirimi rahatlatmaya yardımcı olarak kullanılır.
Kullanım Talimatı:
1 yemek kaşığı (yaklaşık 7-8 adet) karaçalı pulunu 200 ml kaynar suya ekleyip, 15 dakika demlendikten sonra süzerek tüketimi önerilmektedir.
Günde maksimum 3 fincan tüketilebilir.
(Hamileler ve emziren kadınlar tarafından kullanılmamalıdır. 2 yaşın altındaki çocuklara verilmemelidir.)
Saklama Koşulları:
Serin, kuru ve güneş ışığından uzak bir yerde muhafaza ediniz.
Uyarılar:
Bu ürün ilaç değildir ve herhangi bir hastalığı tedavi etme amacı taşımamaktadır.
Hamileler ve emziren kadınlar tarafından kullanılmamalıdır
2 yaşın altındaki çocuklara verilmemelidir.
Diğer bireylerin kullanmadan önce bir uzmana danışmaları önerilir.